luni, 18 mai 2009

New (Herbaaaa) Life!!!

Uite ca am ajuns si eu pana aici, am schimbat pentru prima oara template-ul blogului meu. Si asta pentru ca azi e inceputul unei mari schimbari in viata mea.

Si de ce tocmai acest template?
Pentru ca solidarizez cu o prietena care trece prin aceasi schimbari grele prin care trec si eu.

Si ca sa dezvaluim marele mister, azi am inceput un nou life, HerbaLife!!! :)))

Daca va intrebati in ce consta herbaviata, gasiti aici niste hinturi.
Pai in primul si in primul rand nu mai e shake that ass ci shake that milk! (pentru cei cu (!) cunostinta in cauza). Adica NO ALCOOL :(((((((((((((((((

In al doilea rand trebuie sa sti TOT despre proteine, carbohidrati, calorii, grasimi, etc.

In al treilea rand poti sa mananci 'ce te taie capul'.

Si acuma haideti sa povestim un pic despre fiecare in parte.

In fiecare zi te trezesti si te culci cu un shake.
Acest shake CICA este bun, te saturi de el si nu ti se face foame cateva ore.
Pai...da..este foarte bun, ca o cana de lapte cu cacao stricat, dupa ce bei zi si noapte intr-adevar te saturi de el, si nu ti se face foame timp de cateva MINUTE.

Pe urma nu trebuie sa uiti nici in somn ca TREBUIE (acuma nu mai tinem cont de cognitii irationale) sa dai organismului multe proteine si putine calorii, ca sunt grasimi sanatoase si nesanatoase, ca trebuie sa mananci ce vrea stomacul si nu ce vrea creierul, ca mancarea de la cantina UMF este grasa, mancam doar pentru ca organismul nostru nu se poate autosustine, etcetcetc.

Mai departe nu poti manca carne rosie, pizza, dulciuri, sunca, parizer, salam, unt, pateu, cremvusti, cartofi, oua prajit, sandvich, porumb, pasta, ciorba, lalalala dar cu toate astea poti sa manaci 'ce te taie capul' numai ca nu e recomandat, nu e rentabil, etc.etc. Asa ca practic reteta castigatoare e: pui peste pui peste pui peste si eventual curcan daca e duminica. :)))

Si cu toate astea, acest program este fantastic, nu de alta dar ma 'obliga' sa petrec mult timp cu o persoane foarte foarte daraga mie.
Asa ca Simo, cu ajutorul tau la sfarsitul sesiunii o sa o sun pe mama si o sa-i zic sa ma astepte acasa cu un costum de baie S. :))))

P.S.: Si au trecut 2 ore din prima zi din doua luni si mor de foooaammeee!!!
Simooonaaa heeeelpp meeeee!!
P.P.S: Disonanta cognitiva: Mi-i foame, as vrea sa mananc <=> Traiesc un HerbaLife, nu pot sa mananc. :P