vineri, 8 mai 2009

The perfect day...

Suna telefonul. Injur. Suna telefonul. Injur. Suna telefonul. Alo?! Trezeste-te si du-te in sediu!
A inceput ziua..Du-ta la, vorbeste cu, trimite mail la, raspunde la, da feedback la, ajunge la, fugi in dreapta, nununu in stanga, ba nu in dreapta, rezolva, aranjeaza, explica, suna, intalneste-te cu, tine sedinta, scrie, citeste, noteaza, comunica, convinge, rezerva, cere, aduna, anunta, documenteaza-te, fa!, fa!, fa!

Ai mancat ceva azi? Nu, nu am avut timp? Ai dormit? Nu, nu am avut timp. Vi la noi? Am sedinta HR. Vi la o bere? Am AG. Vi la teatru? Am sedinta LSC. Vi in Janis? Am sedinta de bord. Vi acasa? Am training. Iar n-ai fost la scoala? Nu o sa intri in examen! Ce?? N-ai stiut ca nu se tine cursul? Esti un student reprezentant neinformat. Tu niciodata n-ai timp de noi! Te-ai romanizat!

As vrea sa impart cu tine experienta de la examenul copiilor. Ok, dupa sedinta. As vrea sa iti zic ca..ok, intre sedinte. As vrea sa-ti povestesc..Scuze, azi chiar nu pot. As vrea sa.. OK, maine, poimaine, dupa licenta…
Mii si mii de recompense si intariri pozitive: Foarte bine ca ai facut DAR, Felicitari pentru initiative DAR, Bravo ca ai zis DAR, Foarte ok ca ati discutat DAR, Bine ca incerci sa faci, DAR (mai bine nu)
DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR DAR!!!!
Am facut ceva bine in anul asta?? Sigur sigur DAR!! Mai gaseste-ti motivatia sa faci, dar…nunu, nici un DAR! O sa faci!
Tu ai gresit! In tot anul eu si numai eu si mereu eu am gresit! Mda….cine face greseste..cine greseste se pedepseste…

Tatal nostru care esti in ceruri Sfinteasca-se numele ANOSR alaturi de reprezentantii studentilor din intreaga Europa au parasit micul oras belgian “Leuven” cu un sentiment de profunda satisfactie dupa ce miniştri din cele 46 de tari, s-au angajat in conturarea unui viitor mai centrat pe student in continuarea procesului Bologna, ARACIS este Agentia Romana pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior, un nou mandat in fruntea studentilor din Europa, metodologia de finantare a Ministerului Tineretului si Sportului este gata,luni a fost dat ordinul ministerial, Si ne iarta noua gresalele noastre Precum si noi iertam gresitilor nostril, www.infoong.ro, www.stiriong.ro, www.studentlife.ro, www.voluntari.ro, www.studentie.ro, www.ongstudentesc.ro, www.ONGs.ro, www.bazadedatecuonguri.ro, www.totcetrebuiesastidespreonguri.ro, www.cumsainfiinteziunong.ro, www.alteongs.ro, www.infoutileong.ro, www.deundesaaflideonguri.ro, www.celmaiutilsiteong.ro, www.mediulong.ro, www.ajutorong.ro, www.ongcluj.ro, www.ongbv.ro, www.ongbucuresti.ro, www.ongdesucces.ro, www.studentivoluntari.ro Amin. RESPINS!! Cum ai putut sa uiti cel mai important site?? www.dacateaifiuitataifistiut.ro!! Ai picat examenul, poate next time..

Ora 3:00. Intuneric. Perna e umeda..Nunu, doar ti se pare. Doarme copila, doarme linistita..
Suna telefonul. Injur. Suna telefonul. Injur. Suna telefonul. Alo?! Trezeste-te si du-te in sediu!
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

You can't deny
What you have become
It can't hurt you
But it can eat you up inside