duminică, 6 iulie 2008

Blogul 0..apare si dispare

Vezi ca e responsabilitatea ta..e responsabilitatea ta..e responsabilitatea ta..e responsabilitatea ta..e responsabilitatea ta..e responsabilitatea ta..numai iti aduc aminte ca e responsabilitatea ta..a ta..a ta..a ta..dadadada stiu a MEA da!!!..nu..da nu da vreau..nu..simti cum okolbe szorul a kezed, osszeszoritod a fogad, cum iti bate inima mai repede, ti se urca ultima picatura de sange in cap, obrajii ard, privirea taie..ceva ud si sarat..poate nici nu-i adevarat…ganduri atvillannak az agyadon..ganduri..dar stapaneste-te! Unde ramane controlul? Esti coordonator, comporta-te ca atare..coordonator..dar om?? Nunu..nu vad de ce trebuie sa filosofam pe tema asta..

Oricum..ai ajuns ceea ce te-ai luptat mereu sa nu devi..acum puneti masca si joacati rolul..ca doar masti suntem..

Si de ce te plangi fetito? Vegulis asta ai vrut nu? Ai ajuns exact unde ti-i locul! Felicitari VICEPRESEDINTE!!!

Ganduri…rusinoasa..pacatoase..nedemne pentru un coordinator HR..da..poti sa ma certi..poti sa te dezamagesti..copila proasta..oricum sunt numai ganduri care dispar cu vantul noptii..noua lumia noua viata..o sa uit ca vreodata au existat si o sa ma bucur de summer (camp) de italieni si turci de soare de bere (care un ultima vreme nu ingrasa) de nestea de relatii..si asa e frumos..

Si acest new entry o sa dispara odata cu gandurile din care s-a nascut inainte ca blogul sa devina public..pentru ca..stiu..nu face bine pentru imagine! Un coordinator HR nu are dreptul sa aiba asemenea ganduri sau cel putin nu are dreptul sa si le exrpime..ca doar ce zic membrii?Membrii tai pe care trebuie sa-i motivezi! (Ce coordonator o sa fi daca in loc sa-ti motivezi membrii ii descurajezi si ii faci sa se simte incapabili??)

Si da..asta a fost primul si ultimul meu blog sincer pe care nici n-o sa-l citeasca nimeni (numai tu…dragule cititor..si poti sa vi sa avem o discutie serioasa, poti sa dramatizezi sau poti sa ma intelegi..un simplu impuls de moment). Ca doar de ce fac oamenii blog? Adica JURNAL(=caiet de însemnări intime zilnice (despre tot ceea ce se întâmplă), vezi DEX)? Cine mai scrie intalmpliri intime, personale si profunde in bolg? Doamne fereste sa afle cineva ceva personal despre mine..vreun punct slab..vreo traire profunda..nu cumva sa intre cineva in lumea MEA private, bine ascunsa si protejata. Atunci de ce bolg? De ce jurnalul asta artificial? Ca sa aratam ce vrem noi.. ca sa ne vada lumea cum vrem noi..frumos..